T2GM.NET

Welcome to Tree Tag Grand Master Forum (discussion board for 3tag strategy guide, replay, download, tip & trick)
It is currently Thu Oct 29, 2020 12:11 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: buset deh niat banget nie penulis...
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 8:35 am 
Offline
Site Keeper

Joined: Sun Apr 01, 2007 9:04 pm
Posts: 571
Location: Cage of the Past on Jakarta
Chronicles of Empire

Demi bikin kumpulan novelnya ampe bikin ensiklopdia dan sejarah berriu-ribu tahun kerajaan khayalannya..........

ceritanya tokoh masa depan balik ke masa lalu, mengkambing hitamkan kerajaan2 biar akhirnya dia bisa bentuk kembali sbg republik. Menurut orang2 masa depan, hanya dgn kesatuan republik lah manusia dunia itu bisa mengalahkan pasukan malaikat yg menghancurkan manusia masa depan.

Gw ragu seh ama novelna dia.. abis keqnya kelewat rumit.. di satu bagian katanya yg utama karakteristik masing2 karakter.. tp dari apa yg gw liat keqnya lbh kuat ke arah politiknya.. dia jg sempat bilang semua hal termasuk detail pemerintahan dan perdagangan negara2 dia jabarkan... weleh keqnya bakal keq baca buku sejarah 'dunia lain' deh haha... bagian pertama kisahnya aja 5 buku tebal (ampe penerbit minta dia kecilin jd satu buku).

_________________
Image
Better weeping because differencies than locked behind a smilling mask. I am an artisan, I colors myself using the colors of my heart.
Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: buset deh niat banget nie penulis...
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 5:01 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 02, 2007 6:59 pm
Posts: 33
Location: Blkg ranch market jakbar
J.R.R Tolkien wins.

_________________

Oh can't you see what love has done to every broken heart
Oh can't you see what love has done for every heart that cries
Love left a window in the skies
And to love I rhapsodize


 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
[ Time : 0.036s | 14 Queries | GZIP : Off ]