T2GM.NET

Welcome to Tree Tag Grand Master Forum (discussion board for 3tag strategy guide, replay, download, tip & trick)
It is currently Sat Aug 08, 2020 9:50 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: illusionic blink
PostPosted: Thu Apr 12, 2007 12:36 pm 
Offline
Site Keeper

Joined: Sun Apr 01, 2007 9:04 pm
Posts: 571
Location: Cage of the Past on Jakarta
cara blink yg nipu arah infernal.

klik kanan tanah ke salah satu arah (diusahakan tempat yg rasional untuk ent blink)
buru2 tekan T lalu klik kanan di tujuan loe sebenarnya.

klo kecepatannya tepat, ntar infernal ngeliat ent loe berbelok ke arah pertama dan blink sedangkan loe ga blink kesitu. Peace

_________________
Image
Better weeping because differencies than locked behind a smilling mask. I am an artisan, I colors myself using the colors of my heart.
Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: illusionic blink
PostPosted: Mon Apr 23, 2007 1:08 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Mar 27, 2007 11:46 pm
Posts: 77
nice.. blm pernah coba sich..
tp apa masih keburu bikin taktik kalo udah dikejer2 infernal?


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: illusionic blink
PostPosted: Tue Apr 24, 2007 8:01 am 
Offline
Site Keeper

Joined: Sun Apr 01, 2007 9:04 pm
Posts: 571
Location: Cage of the Past on Jakarta
gw seh ga mikir taktik ko. biasanya gw lari ke arah jalanan aja terus biar randonisasi otak gw yg nentuin dgn sekejap kemana gw blink Razz kadang2 jatuh ke tempat biasa orang blink, kadang jatuh ke deket infernal (alias blink gagal wakakka), tapi kerennya kadang jatuh ke tempat yg sangat ga diduga... ampe infernalnya ngabisin 20 detikan buat ketemu gw (itupun gara2 gw lari lg eehh difoto sentry deh)

_________________
Image
Better weeping because differencies than locked behind a smilling mask. I am an artisan, I colors myself using the colors of my heart.
Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: illusionic blink
PostPosted: Sat May 19, 2007 5:59 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 05, 2007 6:12 pm
Posts: 21
Aduh2 Sweating

Mending buat nipu infer kalau kamu server ...
Kan pasti ada delay Cool
Mending blink trus di H/S ntar ada effect blinknya tapi gak blink Lala


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: illusionic blink
PostPosted: Mon May 21, 2007 4:02 am 
Offline
Site Keeper

Joined: Sun Apr 01, 2007 9:04 pm
Posts: 571
Location: Cage of the Past on Jakarta
.........

emanknya blink tag..

percuma aja blink tp kaga blink kan masi dalam line sightnya infernal/crystal ball ....

_________________
Image
Better weeping because differencies than locked behind a smilling mask. I am an artisan, I colors myself using the colors of my heart.
Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: illusionic blink
PostPosted: Wed Aug 15, 2007 5:56 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 17, 2007 9:00 pm
Posts: 37
Location: Bumi
gw dulu dah pernah coba tp timingnya susah bgt Shoot


 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
[ Time : 0.047s | 15 Queries | GZIP : Off ]