T2GM.NET

Welcome to Tree Tag Grand Master Forum (discussion board for 3tag strategy guide, replay, download, tip & trick)
It is currently Mon Dec 09, 2019 6:26 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: tank unlimited
PostPosted: Thu Apr 12, 2007 2:40 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 02, 2007 1:51 pm
Posts: 174
Location: Gubuk kecil di Vesuvius
dari hero

Bukan sulap, bukan sihir. Sebenernya kita punya cara utk menghilangkan semua ent dari map, gimana? Kumpulin semua ent di satu tempat, masing2 ent buat 10 tank. Semua ent dikumpulin di dua tank (bagi 5-5). Terus tank itu saling diisi dengan Tank lain. Alhasil, semua Ent disapear deh dari map. Infernalnya kalo pun pinter dan bisa figure entnya ada dalam Tank, dia harus ngancurin 100 lapis tank sebelum bisa nemuin semua Ent yang sembunyi dlm tank ^_^. Kemungkinan bisa buat tank sebanyak ini seh kecil, tapi just for fun aja.

_________________
Image

Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: tank unlimited
PostPosted: Fri Apr 20, 2007 8:41 am 
Offline
Site Keeper

Joined: Sun Apr 01, 2007 9:04 pm
Posts: 571
Location: Cage of the Past on Jakarta
satu ent bisa bikin 5 tank dgn duit sendiri aja itu brarti lawannya dah calon kalah... tank kan maal...

_________________
Image
Better weeping because differencies than locked behind a smilling mask. I am an artisan, I colors myself using the colors of my heart.
Image


 
 Profile  
 
 Post subject: Re: tank unlimited
PostPosted: Fri May 18, 2007 4:04 am 
Offline

Joined: Mon Apr 02, 2007 12:47 am
Posts: 22
Location: Desa Kopi
yahh om...dalam menit ke 10 ampe 15 menit ajaa dah mau mokat semua entnya.....apalage....dapet duit 500 dan kau 500 aja dah sukur....dehh...gimana mau buat tank2 ngan?

kalo copnya noob sehh bisa deh ya Rotfl


 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
[ Time : 0.042s | 14 Queries | GZIP : Off ]